test_solar4.png
1358257823PLAN_NET_SOLAR.png

dr. DUNJA LABOVIĆ BEGOVIĆ , Head of Sales at PLAN-NET SOLAR d.o.o.

http://www.plan-net-solar.rs

Bilateral Meetings

 • 10.04.2013 Sreda (10:00 - 13:00)
 • 10.04.2013 Sreda (15:00 - 17:00)
 • 11.04.2013 Četvrtak (10:00 - 13:00)
 • 11.04.2013 Četvrtak (15:00 - 17:00)
1358257325PLAN_NET_SOLAR.png

Plan-net solar d.o.o. je vodeće preduzeće za izgradnju vrhunskih solarnih elektrana u Srbiji, Sloveniji i u Hrvatskoj. Saradnja sa inovativnim i pouzdanim poslovnim partnerima omogućava kontinuirani rast razvoja i poslovne izuzetnosti. Solarne elektrane Plan-net solar koriste visokokvalitetne module Yingli i Upsolar, najsavremenije konstrukcije Schletter i Mecosun, kao i vodeće invertere SMA i Aros.

Visoki kvalitet obezbeđujemo standardima ISO 9001:2008, članstvom u PV Cycle – kao jedini u Sloveniji, članstvom ZSFI (Združenje slovenske fotovoltaične industrije - Udruženje slovenske industrije fotonaponskih ćelija), sopstvenom teškom mehanizacijom i iskustvima.

Vrhunski sastavni delovi solarnih elektrana, kao i odgovoran i visokokvalifikovan stručni kadar u solarnim elektranama rezultiraju najvišim prinosom. Ostvarili smo već više od 140 solarnih elektrana. Između ostalih, u nas su imali poverenja i Omahen Transport, Krka, Loterija Slovenije, Sintal, BTC, a više o tome možete da pogledate i na našoj internet strani Reference. Preduzeće Plan-net u svojoj delatnosti Električna vozila nudi prodaju električnih skutera i automobila, u delatnosti Plan-net Punjive ćelije prodaju punjivih ćelija. Grupu Plan-net odlikuju kompletne, visokokvalitetne i brzo obavljene usluge i integracija u ostvarivanje globalne promene poštovanja prirode.

Pored izgradnje solarnih elektrana nudimo i:
- Projektovanje i izvođenje elektroinstalacija – PLAN-NET
- UPS uređaji – PLAN-NET
- Električna vozila – PLAN-NET EV
- Punjive ćelije – PLAN-NET PP
- Klimatizaciju – PLAN-NET

Naše prednosti su dugogodišnje iskustvo u oblasti izgradnje solarnih elektrana, elektroinstalacija, UPS-ova i električnih vozila. Nudimo vam kompletno rešenje – od idejnih proračuna, preko projektovanja i finansiranja, do finalne verzije i kasnijeg održavanja. Zajedno sa pouzdanim dobavljačima vam obezbeđujemo vrhunska tehnološka rešenja, koja zadovoljavaju svaku želju i ideju. Sklapanje dugoročnih partnerstava sa dobavljačima nam je omogućilo da podignemo kvalitet na najviši nivo. Naše solarne elektrane obezbeđuju najvišu efikasnost, najviše prinose i, kao posledicu toga, zadovoljne investitore. Verujemo da zajedno možemo da poboljšamo svet, zato smo postavili devet sopstvenih solarnih elektrana.

U budućnosti želimo da ostanemo vodeće preduzeće za postavljanje i održavanje solarnih elektrana, kao i da se proširimo na inostrana tržišta. Viziju ćemo ostvariti sa odličnom ekipom zaposlenih i sa pouzdanim strateškim partnerima.

Country: Slovenia

Organization Type: Company

Areas of Activities

Photovoltaic

  Solar energy

   Renewable energy sources

    Solar technology, heating, air conditioni